Reference – Michal Fuksa

Dobrý den,
chtěla bych poděkovat Michalu Fuksovi, který je opravdu nejlepší fyzioterapeut, ke kterému jsem dosud chodila. Mám výhřez ploténky a měla jsem velké bolesti když jsem k němu začala jezdit. Vždy mi pomohl od akutní bolesti, naučil mne jak mohu cvičit i doma a změnit naučené stereotypy(v chůzi, spánku apod.). Za 10návštěv co jsem u něj absolvovala jsem se největší bolesti zbavila. Vím, že výhřez je běh na delší trať a hlavně celoživotní cvičení, ale on mi dal naději, že právě výhřez ploténky se dá vycvičit bez operace. U výhřezu ploténky je potřeba zpevnit střed těla, ale jen málokdo ví, jak to udělat. A mě trvalo dva roky, než jsem našla fyzioterapeuta, který mě to dokázal naučit 😉 Odmítala jsem injekce, infuze a operace a udělala jsem dobře.

Začala jsem v Saremě cvičit na „lanech“, což je super záležitost, sice neuvěřitelně namáhavé, ale účinné a i nadále budu pokračovat v tomto cvičení.

Ještě jednou děkuji a všem kdo mají podobné potíže s výhřezem jako já a už ztrácejí naději, že budou někdy-aspoň chvíli bez bolesti doporučuji Michala Fuksu ze Saremy!

Marcela Křížová
Srpen, 2016
(facebook hodnocení 5✶)