Příběh Martina: po vážné mozkové příhodě dělá pokroky, aby mohl zase aktivně žít

Martin (38 let) z Liberce byl statný, akční, soběstačný mladý chlap, ale především milující partner a tatínek malého Honzíka (7 let). Vše se změnilo v jeden květnový den roku 2022, kdy se Martin při renovaci stolu z ničeho nic skácel k zemi. I přes okamžitou pomoc vznikly komplikace – prasklé aneurysma (výduť mozkových cév – když céva praskne, krev se začne rozlévat kolem mozku) nevěstilo nic dobrého, a lékaři nedávali mnoho šancí na přežití. 

Martin je ale bojovník a nehodlal se osudu jen tak podvolit.Ke zlepšení jeho zdravotního stavu jsou ale nutné intenzivní neurorehabilitace, které bohužel nejsou hrazeny ze zdravotního pojištění.

Martina v jeho boji můžete podpořit na: donio.cz/martin-dela-pokroky

Vybrané finanční prostředky budou využity na uhrazení dalších kol intenzivních neurorehabilitací, které Martinovi pomáhají v posunu dopředu.

Články o Martinovi naleznete zde:

https://genus.cz/Liberec/martin-prodelal-aneurysma-dela-ale-pokroky-aby-mohl-zase-aktivne-zit-potrebuje-i-vasi-pomoc-n590331.htm

https://www.vecerni-praha.cz/pribeh-martina-po-vazne-mozkove-prihode-dela-pokroky-aby-mohl-zase-aktivne-zit/

https://liberecka.drbna.cz/zpravy/spolecnost/35037-po-trech-mesicich-v-umelem-spanku-bojuje-o-novy-zivot-i-kvuli-svemu-synovi.html